• Voetbalvereniging Wilhelmina Boys viert dit jaar haar 90e verjaardag

  • Voetbalvereniging Wilhelmina Boys viert dit jaar haar 90e verjaardag. Voorheen werd een bestaan van 90 jaren door de KNVB nog erkend als een officieel jubileum, maar dat is niet meer. Toch willen we die verjaardag van de vereniging, officieel is dat op 1 augustus, niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom vieren we dat al op zaterdag 18 mei. We willen die dag in het teken plaatsen van een weerzien van spelers en toeschouwers.

    Daar wordt enerzijds invulling aan gegeven door een flink aantal speelsters van het Dames-1 elftal van weleer, zij willen zo veel mogelijk oudgedienden het Walking-Football (actief of als toeschouwer) laten ervaren. De speelsters kunnen daarbij tevens de (verwaterde) onderlinge contacten aanhalen. Daarnaast hebben enkele spelers van het kampioenselftal dat in het seizoen 2013/2014 met de titel in de 4e klasse aan de haal ging, het initiatief genomen voor een re├╝niewedstrijd, die wordt gespeeld tegen het huidige vaandelteam.

    Beide sportieve activiteiten zullen op zaterdag 18 mei (om 18:00 uur) plaats vinden en na het inspannende deel van de avond is het tijd voor ontspanning en gezelligheid. Onder het genot van hapjes en drankjes kan vervolgens (verder) bijgepraat worden en kunnen ook oude herinneringen worden opgehaald. Een DJ zal bovendien een bijdrage leveren aan de feestvreugde en wellicht komt ook nog een zanger de feestvreugde verhogen.

    Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd om zowel de sportieve activiteiten te aanschouwen en ook van de sfeer van de feestavond te proeven. Noteer daarom de ze datum in jouw agenda en vier samen met vele anderen onze 90e verjaardag.