• Walter van Ommeren hoofdtrainer Wilhelmina Boys in seizoen 2022/2023

  • Na een avontuur van vier jaren bij S.V. Budel zal Walter van Ommeren bij aanvang van het komende voetbaljaarseizoen als hoofdtrainer bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys in Best gaan acteren. De onlangs gevoerde gesprekken tussen de trainer enerzijds en de technische commissie, de spelersraad en het hoofdbestuur van Wilhelmina Boys anderzijds, hebben alle partijen een heel goed gevoel gegeven en vormen een prima basis voor de aanstaande samenwerking.

    Saillant detail is dat de huidige en aanstaande vereniging waar Walter als trainer aan verbonden is, geen onbekenden voor elkaar zijn. Zowel voetbalvereniging Wilhelmina Boys en S.V. Budel zijn immers al enkele seizoenen concurrenten van elkaar in de 3e-klasse-D en gaan de onderlinge confrontatie in deze voetbaljaargang, althans als externe oorzaken geen roet in het eten gooien, ook nog tweemaal aan.

    Voetbalvereniging Wilhelmina Boys ziet uit naar de nieuwe samenwerking en heeft er veel vertrouwen in dat Walter in het komende seizoen niet alleen als trainer maar ook als onderdeel van de Bestse familieclub snel zijn plaats gevonden zal hebben. Maar vooralsnog zal hij, net als Rudy Wetzel, de huidige trainer van Wilhelmina Boys, tijdens het vervolg van het huidige voetbalseizoen, nog een klus moeten gaan voltooien.

    Met de aanstelling van Walter van Ommeren is de vacature van hoofdtrainer bij de Bestse club ingevuld, maar de vereniging is nog zoekende naar een assistent-trainer. Aan die functie is de eindverantwoordelijkheid voor het 2e elftal gekoppeld, een team dat al enkele seizoenen uitkomt in de reserve-Hoofdklasse. Geïnteresseerden voor die functie kunnen contact opnemen via voetbalzaken@wilhelminaboys.nl.