• WebShop - Kledinglijn

    Samen met Fairsports en leverancier JAKO is een nieuwe verenigingslijn met kleding en tassen opgezet. Die verenigingslijn wordt nog niet aangeboden via een echte WebShop maar bestellingen kunnen wel via een mailbericht geplaatst worden en bovendien kan de kleding bij Fairsports (Oirschot) ook gepast en gekocht worden. Een aantal artikelen, zijnde voetbalkousen en thermoshirts, kunnen daarnaast (met korting) in de kantine gekocht worden.

    De meeste artikelen kunnen ook gepersonaliseerd worden, de bovenkleding en tassen kunnen voorzien moet worden van een naam of initialen, daarvoor worden wel kosten in rekening gebracht, die bedragen € 7,50 voor de naam op het rugpand en € 2,50 voor de initialen op het borstvlak. Alle bovenkleding wordt gratis voorzien van het verenigingslogo.

    Hieronder wordt het assortiment gepresenteerd, bestellen kan door een mail te sturen naar webshop@wilhelminaboys.nl waarin de gewenste artikelen met daarbij de maat opgegeven dient te worden en waarin ook aangegeven wordt of en zo ja welke bedrukking gewenst is. Na het plaatsen van de bestelling krijg je een bevestiging met betaalverzoek en nadat de betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk geleverd.

    Wil je de kleding eerst passen, dan kan dat natuurlijk bij Fairsports in Oirschot. Maar je kan ook om een afspraak vragen om dat op de accommodatie te doen. Vermeld, als daar behoefte aan is, dat verzoek in het mailbericht.

    En wellicht ten overvloede, maar tot slot nogmaals de melding dat voetbalkousen en thermoshirts aan de bar in de kantine gekocht kunnen worden, waarbij een aardige korting in het geding is.