• WebShop Masita

   

  In samenwerking met Fairsports Oirschot en leverancier Masita hanteert onze vereniging een kledinglijn die bestaat uit onder andere trainingspakken, polo's, shirt, sweaters en windjacks. Die kledinglijn wordt, aangevuld met bijvoorbeeld keeperskleding, voetbaltassen en accessoires, aangeboden via een WebShop die door Masita wordt gefaciliteerd. Bestellingen via de Masita-WebShop en de afhandeling daarvan vinden plaats via Masita, de levering vindt altijd via de vereniging plaats.

  Tijdens het bezoek aan de Masita-WebShop kan aangegeven worden dat de kleding voorzien moet worden van een naam of initialen, daarvoor worden de gebruikelijke kosten in rekening gebracht, namelijk € 7,50 voor de naam op het rugpand en € 2,50 voor de initialen op het borstvlak. Alle bovenkleding kan op aangeven voorzien worden van het verenigingslogo, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

  De Masita-voetbalkousen worden weliswaar via de Masita WebShop aangeboden, maar blijven ook leverbaar, en tegen het verenigingstarief, aan de bar in onze ontmoetingsruimte

   

  Ga naar de Masita-WebShop