• Wil je ook verduurzamen, samen met 365zon hebben we een mooi aanbod voor zonnepanelen

 • 365zon is onze partner sinds de eerste stap naar verduurzaming van onze accommodatie. Samen met 365zon hebben wij op het dak van onze gebouwen zonnepanelen geplaatst, waardoor we op een milieuvriendelijke manier voor een groot deel in onze elektriciteitsbehoefte voorzien. Met die stap  tonen we niet alleen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid maar de investering levert de club op de langere termijn ook financieel gewin op gezien de terugverdientijd ervan.

  Ook in jouw eigen privé-situatie kan de aanschaf van zonnepanelen (financieel) interessant zijn. Naast het feit dat je een positieve bijdrage aan het milieu levert, worden je energiekosten na een aantal jaren gereduceerd. Bovendien kan je bij de aanschaf van de panelen gebruik maken van een interessante BTW-regeling.

  Samen met onze partner 365zon, bieden we iedereen de gelegenheid om een offerte voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen aan te vragen. 365zon zal vervolgens een afspraak maken om gratis en vrijblijvend een inspectie aan huis uit te voeren en daarbij advies te geven. Mocht het advies tot een opdracht leiden, bieden 365zon en v.v. Wilhelmina Boys, naast het al genoemde voordeel van de BTW-teruggave via de Belastingdienst, gezamenlijk de volgende voordelen:

  • 365zon geeft een extra korting van € 200 excl. BTW op het scherp geoffreerde bedrag
  • De BTW-teruggave wordt volledig door de vereniging verzorgd, waarmee je nog eens € 100 bespaard

  Ben je geïnteresseerd, ga dan naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen, waaraan de bovenstaande voordelen gekoppeld zijn.