• Het wijkproject "Het beste uit Naastenbest" verplaatst naar zondag 30 Mei

 • Wijkproject vanwege Corona-beperkingen verplaatst naar zondag 30 Mei

  Onderstaand project dat eigenlijk op zondag 17 januari uitgevoerd zou worden, is noodgedwongen vanwege de huidige Corona-beperkingen verplaatst naar zondag 30 Mei. Details over de invulling van de kunst- en cultuurwandeling volgen op een later moment.

   

   

  Community Art-project

  De komende maanden komt er een community art project in de wijk Naastenbest. Dat is kunst voor, door en met de buurt zelf. Het zijn projecten waarbij kunstenaars, buurtbewoners en verschillende organisaties samen optrekken, om kunst te creëren. Op een maatschappelijke vraag wordt een creatief antwoord gegeven.

  Het beste uit Naastenbest

  Centraal staat een wandeling door de wijk op zondag 17 januari met diverse dans-, muziek- en theateroptredens. Ook zijn er lekkere hapjes gemaakt door wijkbewoners en is er een expositie te bewonderen. Het thema van deze activiteit is: kleurrijk in de wijk.

  Ook op het terrein van V.V. Wilhelmina Boys zal op die dag een presentatie te bewonderen zijn! Het is natuurlijk nog wel even afwachten hoe het gaat lopen met de corona situatie en de maatregelen, uiteraard wordt daar rekening mee gehouden.

  Wil je helpen? Kun je lekkere hapjes maken of steek je graag de handen uit de mouwen? Meld je aan via www.hetbesteuitnaastenbest.nl of stuur een mail naar: hetbesteuitnaastenbest@bestonderwijs.nl.

  Ook als je op 17 januari wil komen kijken naar de kunst en cultuurwandeling, dan ben je van harte welkom. Opgeven hiervoor kan later, informatie daarover volgt nog.