• Wilhelmina Boys ontvangt graag jouw stem bij Club Support van de Rabobank

 • Wilhelmina Boys ontvangt heel graag jouw stem !!!

  Voetbalvereniging Wilhelmina Boys doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport, een actie waarmee de Rabobank kennis, haar netwerk en/of financiële ondersteuning biedt aan clubs en verenigingen. Wij grijpen deze actie om financiële middelen te vergaren om verder invulling te kunnen gaan geven aan de verduurzaming van onze mooie accommodatie.

  Om dat streven te realiseren, doen wij een beroep op de leden van onze vereniging (en hun achterban) die tevens bankieren bij de Rabobank. Door jouw stem aan onze inzending te geven, steun je onze vereniging met een extra stukje financiële ruimte. Hoe meer stemmen we vergaren, des te groter wordt ons deel van het totale beschikbare bedrag. Ter informatie, bij de vorige editie van Rabo ClubSupport was iedere stem goed voor bijna € 10,00, het is dus zeker de moeite waard om te stemmen op onze inzending.

  Nadere informatie over Club Support is beschikbaar via de website van de Rabobank. Stemmen kan via de Rabo-App of via Internet Bankieren, je moet altijd stemmen op 3 verschillende deelnemers. Naast klant moet je overigens ook lid zijn van de Rabobank om te kunnen stemmen, dat lid worden kost niets en brengt ook geen enkele verplichting met zich mee.

  Vandaag start de stemperiode. We willen daarom vragen vandaag al, maar in ieder geval voor 26 september, jouw stem uit te brengen op onze inzending bij de Rabobank Club Support Actie. Wij rekenen niet alleen op stemmen van leden van onze vereniging maar hopen dat zij in de eigen omgeving mensen motiveren om dat ook te doen.

  Met vriendelijke groet

  v.v. Wilhelmina Boys
  Het Hoofdbestuur