• Wilhelmina Boys zoekt voor het seizoen 2021/2022 een trainer voor haar 2e elftal

  • In een eerder bericht op deze website hebben we gemeld dat de huidige trainer van het 2e elftal, Roel Bijsterbosch, de voorgestelde verlenging van de onderlinge overeenkomst niet heeft geaccepteerd omdat hij om persoonlijke redenen na dit voetbalseizoen van een “sabbatical year” gebruik wil gaan maken.

    Natuurlijk willen we die functie ook in het voetbalseizoen 2021/2022 weer op een goede manier gaan invullen en om die reden komen we graag in gesprek met potentiele kandidaten. Van hen verwachten we een opleiding op minimaal UEFA-C niveau, en daarnaast (enige) ervaring als trainer en natuurlijk een behoorlijke dosis enthousiasme.

    Het 2e-elftal speelt op een goed niveau, het komt immers uit in de reserve hoofdklasse. Samen met de overige leden van de technische staf van de senioren-selectie, verwacht Wilhelmina Boys dat de trainer van het 2e elftal met zijn voetbalvisie , inzet en begeestering het elftal en daarmee de gehele senioren-selectie op een goed niveau laat acteren. Natuurlijk kan hij daarbij rekenen op veel steun vanuit de vereniging.

    Geïnteresseerde kandidaten voor deze functie kunnen dat via een sollicitatie met daarbij een CV, kenbaar maken middels een bericht naar voetbalzaken@wilhelminaboys.nl.