• Sportmedisch spreekuur

  Fysiotherapie Meesters en Balans Podotherapie

   

  Lichamelijke klachten? Sport er niet te lang mee door!

  Fysiotherapie Meesters en Balans Podotherapie zijn voor blessures het aanspreekpunt van onze vereniging. Voor advies, trainingstips en bij vragen kunnen alle leden van de vereniging terecht bij het sportmedisch spreekuur.

  Wanneer?

  Standaard spreekuur (fysiotherapeut): Elke dinsdag en donderdag altijd op afspraak.
  Combinatie spreekuur (fysiotherapeut / podotherapeut): Elke laatste dinsdag van de maand tussen 18:00 uur en 19:00 uur.

  Maak altijd vooraf een afspraak, stuur daarvoor een bericht naar fysio@wilhelminaboys.nl en je krijgt het tijdstip teruggemeld waarop je welkom bent.

  Waar?
  Fysioruimte op de accommodatie van v.v. Wilhelmina Boys.

  Kosten
  Het sportmedisch spreekuur is gratis toegankelijik. Je kunt je aanmelden via fysio@wilhelminaboys.nl Vervolgbehandelingen worden, als je aanvullend bent verzekerd, vaak (deels) vergoedt door je zorgverzekeraar.

  Doel
  Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.

  Als het niet mogelijk is om langs te komen tijdens de sportspreekuren, kun je via fysio@wilhelminaboys.nl contact opnemen en vragen om een afspraak. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

  Fit voor je team
  Fysiotherapie Meesters, Balans Podotherapie en Anytime Fitness Best passen enkele keren per jaar "Fit voor je team" toe bij onze vereniging. "Fit voor je team" is een tool, waarmee op gerichte wijze blessures teambreed kunnen worden ontdekt, behandeld of voorkomen.

  Het programma bestaat uit een screening waarbij gekeken wordt naar voetstand, looppatroon, stabiliteit, kracht en motoriek. De uitslag van deze screening wordt met de spelers en trainers besproken, hierdoor wordt de mogelijkheid geboden om het trainingsprogramma van het team te optimaliseren. Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen.

  Contact
  Eerste aanspreekpunt voor de leden van de vereniging is fysiotherapeut Vince Nelissen, hij is bereikbaar via fysio@wilhelminaboys.nl.

  De contactgegevens van Fysiotherapie Meesters en Balans Podotherapie zijn als volgt:

 • Fysiotherapie Meesters
  Speelheideweg 61
  5683 JH Best
  0499-398719
  info@fysiotherapiemeesters.nl
  www.fysiomeesters.nl

 • Balans Podotherapie
  Veldweg 1G
  5684 NS Best
  0499-393352
  jennifer@balanspodotherapie.nl
  www.balanspodotherapie.nl

 • Contactformulier Fysiotherapie Meesters